LIGGING

Maison Anna Clara is gunstig gelegen.  Het vakantie-appartement ligt pal in het centrum, rustig gelegen, doch dichtbij de bus en de tram, alsook bij de buurtwinkels.

Indien u naar Nieuwpoort-bad of een andere kustgemeente wenst te gaan, kan u zich makkelijk verplaatsen met de tram.

LEOPOLD II-PARK

Maison Anna Clara ligt op 1 minuut wandelafstand van het mooie Leopold II-park.  Aangezien het uitzicht en het zonnetje je doen hunkeren naar een lekkere picknick, beschikt Maison Anna Clara ook over een picknickmand.  Deze staat ten allen tijde tot uw beschikking.  Er is tevens een dekentje aanwezig.

ZWEMBAD

In het stadspark bevindt zich ook een zwembad.  Het zwembad beschikt over een 25m bad en een kinderbad met glijbaantje en fonteintje.  Ideaal om eens langs te gaan met je zoontje of dochtertje.  

MARKT

De historische markt bevindt zich op

5 minuten wandelafstand van Maison Anna Clara.  Er zijn tevens verschillende gezellige etablissementen die je kan bezoeken om een lekker drankje of een heerlijke maaltijd te nuttigen.

EVENEMENTEN

Nieuwpoort-stad biedt ook verschillende evenementen aan in de vakanties.  De heksenstoet, de reuzenstoet, de sinterklaasparade, feest in het park, de sint-bernardusfeesten, .... zijn een kleine opsomming uit het brede programma die Nieuwpoort aanbiedt.